Het Generatietheater

terug naar het overzicht

Meld je aan voor Het Generatietheater op 19 juni of 31 oktober 2024!

Straks werken er misschien wel vijf generaties op de werkvloer; uniek in de geschiedenis. Dat is goed nieuws, want elke generatie brengt iets goeds, maar hoe haal je het beste uit al die generaties samen?

Interactief, toegankelijk en inspirerend laat Aart Bontekoning met Het Generatietheater zien en ervaren hoe generatiediversiteit kan worden benut om de eigen organisatie te updaten en ‘bij de tijd’ te houden. 

Hilarische en soms tenenkrommende scenes worden afgewisseld met korte intro’s over generaties. Het optreden vormt een inspirerende mix van wetenschap, humor en levensechte werksituaties en zorgt voor meer inzicht in hoe je samen kunt werken als team rondom de patiënt.

Op woensdag 19 juni en  donderdag 31 oktober 2024, van 16.30 tot 19.00 uur organiseert de Jeroen Bosch Academie; Het Generatietheater. Tijdens de bijeenkomst wordt gezorgd voor een kleine versnapering.

De bijeenkomst is interessant voor alle JBZ-ers die hier meer van willen weten en zelf en/of met de afdeling een volgende stap willen zetten met het samen werken en leren tussen generaties. 

Praktische informatie

Inloop: vanaf 16.00 uur en we starten om 16.30 uur

Locatie: Auditorium

Inschrijven
19 juni en 31 oktober 2024
Auditorium JBZ
16:00 uur tot 19:00 uur